TO ALL TEACHERS FROM FAF STUDENTS

Cele mai înălțătoare cuvinte de considerațiune, respect şi recunoştință vin în aceste zile din partea studenților către profesorii care i-au însoțit și îndrumat pe parcursul demersului didactic la facultate. Este și cazul studenților anului I ai Filierei Anglofone „Software Engineering” (FAF) din cadrul Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică a UTM, care au ținut să exprime un omagiu profesorilor Viorel BOSTAN, Elena GOGOI, Sergiu CORLAT, Mariana CATRUC, Ionel SANDULEAC, Roman GHICA, Ilie DERCACI, Elena COJUHARI, Vasile TRONCIU, Silvia ANDRONIC, Dumitru POSTOVAN, care le-au susținut primii pași în miraculoasa și complexa lume a studiilor, manifestând muuuultă înțelegere, dedicație, motivație, răbdare, încredere și dragoste.

 Iubiți profesori! Dragi semănători de lumină! Am vrea să știți că aveți toată considerațiunea și aprecierile noastre! Am lăsat în urmă primul an de studii la facultate, cel mai râvnit și important, care ne-a schimbat atitudinea și ne-a arătat de ce studiile sunt atât de importante în formarea noastră profesională. În ciuda trecerii procesului de studii pe online, în semestrul 2, nu v-am simțit lipsa. Dimpotrivă, am văzut cât efort și entuziasm depuneți în procesul de predare. Ne-am convins: credeți sincer că fiecare dintre noi poate avea o carieră de succes! Aceasta ne-a motivat și ambiționat pozitiv să răsplătim cu aceeași ardoare efortul dvs.

Acest semestru 2 a fost o adevărată provocare pentru noi toți, însă, chiar dacă nu am putut să vă vedem aievea zi de zi, să știți că aveți un impact extraordinar asupra vieților noastre! Deschiși non-stop, conectați 7/7 și 24/24, ați reușit să ne redescoperiți în ciuda distanței, să ne cunoașteți doleanțele, preferințele. Nu ați renunțat nicio clipă și ați făcut tot posibilul să ne mențineți pe fiecare dintre noi pe linia de plutire!

Să știți, fără efortul și suportul vostru, noi nu am fi reușit să facem față izolării! Vă mulțumim fiecăruia în parte pentru dedicație! Mulțumirile noastre speciale vin și la adresa administrației, cu atât mai mult că suntem fericiții norocoși de a fi luat lecții de matematică superioară chiar de la rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, un reputat matematician, manager iscusit și Om cu literă mare! Un impact extraordinar îl are în formarea noastră și decanul FCIM, conf. univ., dr. Dumitru CIORBĂ, dar și toți profesorii FAF – Elena GOGOI, Sergiu CORLAT, Mariana CATRUC, Ionel SANDULEAC, Roman GLUCK, Ilie DERCACI, Elena COJUHARI, Vasile TRONCIU, Silvia ANDRONIC, Dumitru POSTOVAN! Vă mulțumim pentru că ne-ați redat încrederea în propriile forțe! Apreciem efortul dvs. imens și vă îmbrățișăm!

Acum, abia așteptăm să revenim în aulele universitare! Iar noilor veniți – candidaților la studii – le recomandăm cu toată încrederea UTM, FCIM, FAF – pentru că aici, într-adevăr, ne construim cu eforturi comune Viitorul! Thank You!

Citește mai mult pe utm.md