STUDENȚII FCIM-UTM: „CEL MAI BUN MOD DE A CREA VIITORUL ESTE SĂ ÎL INVENTEZI!”

Mihaela BOTNARU și Marina SAHAIDAC studiază „Tehnologia Informației” la Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, Universitatea Tehnică a Moldovei și îi îndeamnă și pe alți tineri să facă alegerea în favoarea programelor de #studiiUTM.

Pornind de la motto-ul UTM „Inginerii creează Viitorul!” și parafrazând celebra afirmație a renumitului informatician Alan KAY: „The best way to predict the future is to invent it”, studenții de la FCIM iubesc să spună că cel mai bun mod de a crea Viitorul este să îl inventeze.

La FCIM-UTM există toate instrumentele necesare pentru a te afirma în acest domeniu. Vei învăța să creezi aplicații mobile și web site-uri, vei afla ce înseamnă inteligența artificială sau automatizarea sistemelor. Vei putea crea în viața virtuală la fel ca în cea socială, iar rezultatul te va înaripa, făcându-te mândru că ești inginer!

La „Tehnologia informației” înțelegi cum lumea din jurul tău se dezvoltă. Ai la dispoziție laboratoare și echipamente moderne, iar lectorii, prin abordarea tematicilor actuale, te susțin să-ți realizezi visul. Alege să fii și tu UTM-ist! UTM este o comunitate de oameni prietenoși, creativi, inventivi. Dacă îți dorești un viitor prosper, alege cariera IT! Te așteptăm la UTM, programul de studii „Tehnologia informației”!

 

Citește mai mult pe utm.md