UTM A SĂRBĂTORIT ÎNTR-UN CADRU FESTIV CEA DE-A V-A GALĂ A ȘEFILOR DE PROMOȚIE

În aer liber, păstrând distanța socială impusă de rigorile pandemiei, dar cu emoția și solemnitatea firească unui cadru festiv, cei mai buni 10 absolvenți ai programelor de licență, desemnați șefi de promoție ai anului 2020, au fost omagiați de către rectorul Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, și prorectorul pentru informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare, Dinu ȚURCANU.

Numele celor 10 șefi de promoție ai anului 2020 a fost rostit solemn, cu multă mândrie și considerație:

Vladimir VĂRZARU – FET, Inginerie și management în telecomunicații, gr. IMTC-161, media generală – 9,72;

Irina APOSTOL – FEIE, Inginerie și management în energetică, gr. IME-161, media generală – 9,61;

Irina BURAC – FCIM, Ingineria sistemelor biomedicale, gr. ISBM-161, media generală – 9,86;

Alina ŞOVA – FTA, Inginerie și management în industria alimentară, gr. IMIA-161, media generală – 9,75;

Nicoleta CUŞNIR – FIMIT, Inginerie și management în transporturi, gr. IMT-161, media generală – 9,80;

Ecaterina LUPU – FUA, Design interior, gr. DIN-161, media generală – 9,89;

Victoria LUNGU – FUA, Arhitectură, gr. ARH-141, media generală – 9,75;

Erica SECRIERU – FCGC, Construcții și inginerie civilă, gr. CIC-1601, media generală – 9,79;

Sandra PRUNICI – FIEB, Marketing și logistică, gr. ML-171, media generală – 9,93;

Mihai JANU – FTP, Design vestimentar industrial, gr. DVI-161, media generală – 9,63.

Chemându-i în față pentru a le înmâna diplomele de merit, câte un tricou cu logo-ul UTM și un premiu a câte 3000 de lei, cei 10 șefi de promoție și-au trăit cu un zâmbet larg, fericit clipele acestei sărbători care i-a onorat pentru efortul depus de-a lungul studiilor. Deja ingineri cu acte în regulă, ei s-au arătat profund emoționați de înaltele aprecieri a activității lor expuse cu multă căldură și cordialitate de către domnii rector și prorector și au răspuns afirmativ la îndemnul de a menține în continuare legătura cu Alma Mater prin continuarea studiilor la ciclul II. În semn de înaltă prețuire pentru continuarea studiilor la ciclul de Master, dar și a studiilor integrate în arhitectură (în cazul Facultății Urbanism și Arhitectură), șefii de promoție au fost surprinși să afle că vor primi în septembrie, cu titlu gratuit, și câte un laptop, care să le servească drept suport pe perioada studiilor, cu transmitere în posesie personală după susținerea tezelor de Master.

La rândul lor, șefii de promoție au exprimat sincere mulțumiri și aprecieri administrației UTM și profesorilor – dascălilor lor iubiți, pentru grija, îndrumarea și tot suportul oferit pe parcursul anilor de studii, subliniind că aceasta este cea mai frumoasă perioadă din viața lor, a cărei căldură o vor păstra în suflet pentru toată viața.

Organizată în premieră în 2016, Gala Șefilor de Promoție a ajuns, iată, la a V-a ediție, semnificând un gest de recunoaștere și apreciere a celor mai merituoși studenți, care au muncit foarte mult să obțină rezultate academice de excepție și care vor duce faima Alma Mater peste tot în lume.

 

Citește mai mult pe utm.md