Bunătatea naște bunătate.

De sărbători la inițiativa colegilor Departamentului Științe Socio-umane a avut loc un gest frumos, fapt relatat de  lectorul Cristina Lazariuc:

„Receptivitatea și bunătatea sunt virtuți ale oamenilor cu valori. Aflându-ne în ajunul sărbătorilor de iarnă, fiecare din noi poartă în suflet lumina și magia Crăciunului. Este perioada când avem posibilitatea să împărtășim cele mai frumoase emoții, zâmbete, urări de bine, dar și deosebita ocazie de a împărți din ceea ce avem cu cei care au mai puțin ca noi.

Iată de ce, Departamentul Științe Socio-umane, susținuți de Administrația FCIM, și oameni cu suflet mare: cadre didactice, studenți, angajați ai UTM FCIM a organizat un act de caritate, cu scopul de a ajutora o mamă cu 5 copii din c. Țânțăreni și a le oferi un Crăciun mai fericit.

În acest sens, venim să exprimăm recunoștința și cele mai sincere mulțumiri tuturor celor care au dat o mână de ajutor, pentru încrederea, susținerea, implicarea și gestul mărinimos de caritate.

Vă dorim sănătate și realizări frumoase în Noul An! Iar în dar venim cu emoțiile și zâmbetele copiilor pentru care Crăciunul în acest an va fi altfel.  Bunătatea naște bunătate. Sărbători fericite tuturor. ”

Referință: Postare FB