Dumitru CALMÎC – un nou record la WDFPF World Powerlifting championships

Dumitru CALMÎC, student al Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică, sportiv cu renume în Republica Moldova, s-a clasat pe locul I la Campionatul Mondial de Powerlifting „WDFPF World Powerlifting championships 2019”, desfășurat în perioada 26-27 octombrie 2019, la Halle, Germania, unde a înregistrat un nou record mondial și european la proba împins din culcat – 130 kg.

Recordul sportivului nostru și, respectiv, onoarea pe care o aduce astfel întregii țări survine după ce în mai 2018 s-a clasat pe primul loc la Campionatul European de Powerlifting, iar în noiembrie 2018, la Powerlifting „WDFPF World Full Power 2018” din Glasgow, Scoția, a stabilit un record mondial la împins din culcat – 127.5kg.

Depășindu-și performanțele anterioare, Dumitru ne oferă un nou prilej de a fi mândri și onorați de rezultatele sale sportive, demonstrând că orice campionat reprezintă pentru el o nouă pistă pentru lansarea recordurilor mondiale.

Îți mulțumim, campionule, pentru emoțiile și sentimentul profund de mândrie pe care le aduci în inimile noastre! Mult succes în continuare!

 

Citește mai mult pe utm.md