Eveniment dedicat Rețelelor Doctorale în „Orizont Europa”: aspecte practice și istorii de succes.

În contextul Zilei Mondiale a Științei pentru Pace și Dezvoltare, ne bucurăm să vă invităm la un eveniment dedicat Rețelelor Doctorale ale MSCA, organizat sub auspiciile Agenției Executive pentru Cercetare a Comisiei Europene în parteneriat cu Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare și Universitatea Tehnică a Moldovei.

Obiectivul Rețelelor Doctorale/Doctoral Networks al Acțiunilor Marie-Sklodowska Curie este de a implementa programe de doctorat prin parteneriate între organizații din diferite sectoare  din Europa și nu numai, pentru a forma doctoranzi cu înaltă calificare, a stimula creativitatea, a spori capacitățile de inovare și a crește şansele de angajare ale acestora pe termen lung. Astfel, evenimentul este dedicat doctoranzilor în curs, studenților, conducătorilor școlilor doctorale, tuturor celor, care doresc să se pregătească pentru un doctorat în Spațiul European al Cercetării, etc.

Genericul evenimentului: Rețelele Doctorale în „Orizont Europa”: aspecte practice și istorii de succes.

Invitat special: dl. Ivan Ginga, expert al Agenției Executive pentru Cercetare a Comisiei Europene.

În cadrul acestui eveniment șeful Departamentului Microelectronică și Inginerie Biomedicală din cadrul Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică prof.univ.,dr.hab. Oleg Lupan va prezenta participarea UTM în cadrul unor Rețele Doctorale ale MSCA.

Evenimentul se va desfășura pe data de 8.11.2022, ora 15.00, pe adresa: str. Studenților 9/7, bloc de studii UTM nr.3, aula 3-3.

Pentru a vă înregistra în calitate de participant, vă rugăm să accesați următorul link.

Avizul știrii: Info day: Rețelele Doctorale în „Orizont Europa”: aspecte practice și istorii de succes