UTM-MAIB a revenit cu cea de-a III sesiune Tech Talks, prelegerea “Filosofie și gândire inginerească”

Ieri, în incinta UTM, aula 6-2 a fost o atmosferă dintre acele care vrei să se repe nu o singură dată. Curioși, dornici să-și extindă orizonturile domeniului profesional, UTM-iștii noștri s-au bucurat de compania dlui Evgheni Gorobeț, Senior Mobile Engineer din cadrul maib, cu o experiență de peste 13 ani în dezvoltarea aplicațiilor mobile, soluțiilor eficiente și ecologice pentru vehiculele electrice pe piața națională.

Împărtășind pasiunea, cunoștințele și experiența sa pentru acest domeniu, le-a vorbit tinerilor, în  cadrul celei de-a III-a sesiuni Tech Talks, organizate de maib în parteneriat cu UTM, despre ce înseamnă să fii mobile developer.

Abordând tema “Filosofie și gândire inginerească”, a elucidat relația dintre aceste două activități cognitive, care prin viziunea integratoare în procesul cercetării și inovării, formează o gândire critică, constructivă și predictivă a specialiștilor de mâine.

Ajutându-i să-și descopere motivația în alegerea unei cariere în domeniul dezvoltării aplicațiilor mobile, dl Evgheni Gorobeț a dinamizat spiritul întreprinzător al studenților.

Formând competențe pentru viitor, seria sesiunilor Tech Talks îmbină utilul cu plăcutul, orientând din punct de vedere profesional tinerii care respiră tehnologii.

În acest context ne exprimăm satisfacția privind rodul parteneriatului UTM-maib, cu rezultate îmbucurătoare, mereu în curs de apariție.