UTM ARE 8 CÂȘTIGĂTORI AI PROGRAMULUI „BURSE PENTRU VIITORUL TĂU!”

Daniel MARANDICI, Dumitru PAVLOV, Daniela ROȘCA, Tamara SAVA, Natalia SANDU, Dan SPINU, Ana MERIACRE, Nicolae RUSU sunt cei 8 studenți  ai Universității Tehnice a Moldovei, incluși în lista finaliștilor ediției din anul curent a programului „Burse pentru Viitorul Tău!”, organizat de Centrul de Informații Universitare cu suportul financiar integral al BC „Moldova Agroindbank”.

Grație lor, UTM are în anul curent cei mai mulți câștigători ai concursului, la care în anul curent a fost depus un număr record de dosare – 127, inclusiv 100 de studenți au aplicat în premieră, iar 27 sunt beneficiari ai edițiilor precedente.

Situația pandemică a influențat simțitor și domeniul educației, motiv pentru care în acest an susținerea financiară este mai mult decât necesară tinerilor studioși care trebuie să se adapteze unei noi realități educaționale, investind mai mult în tehnică și materiale informaționale moderne, care să le asigure accesul la învățământ de calitate. Astfel, pentru reușitele lor și implicarea extra-curriculară, 36 de tineri de la universitățile din țară vor beneficia de un suport financiar de 10 000 lei, bani pe care îi pot investi în studiile din Moldova.

30 de burse sunt oferite tradițional de către MAIB, iar 6 de către un donator anonim care dorește să investească în generația tânără în memoria tatălui său, care toată viața a crezut în valoarea și importanța educației.