Pe 14 decembrie, ora 16:00 ne vedem la “Ready. Steady. Job”

Tekwill Academy din cadrul TEKWILL desfășoară o nouă activitate dedicată studenților de la specialitățile IT de la  Universitatea Tehnică a Moldovei – una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din țară. Scopul urmărit este de a oferi sprijin în pregătirile studenților pentru eventuala angajare în domeniul TIC, după absolvirea facultății. 

 

Evenimentul “Ready. Steady. Job.” se va desfășura  pe 14 decembrie 2021, cu începere de la ora 16:00, în format online, pe ZOOM, prin care participanții vor fi ghidați pe tot parcursul procesului de angajare la companiile IT locale, începând cu etapa pregătirii CV-ului până la finalizarea perioadei de probă în cadrul companiei.

Astfel, invităm studenții anilor terminali de la specialitățile TIC ale UTM să participe gratuit la acest eveniment și să beneficieze de asistență în elaborarea CV-urilor, precum și să obțină informații utile, mai puțin accesibile, despre etapele procesului de încadrare la un loc de muncă într-o companie IT.

Studenții vor avea posibilitatea să-și perfecteze CV-urile conform rigorilor dezvăluite în cadrul evenimentului, să le transmită specialistului HR din cadrul unei companii IT, urmând să obțină un feedback personalizat asupra acestuia.

Studenții urmează să completeze formularul de înregistrare cu indicarea promocodului JOB100, pentru a beneficia de participare gratuită la eveniment: https://tekwill.typeform.com/to/gOzyhz7K