În atenția studenților ai anului 1 complementar

Dragi studenţi ai anului 1 complementar!

Bine aţi venit în comunitatea academică a Universității Tehnice a Moldovei.

           Sunteţi pe cale să descoperiţi ce înseamnă studenția, care fără îndoială va fi cea mai frumoasă perioadă a vieții, perioada în care vă veţi forma ca profesionişti și în care veţi pune bazele unei cariere de succes.

Pentru a trece mai ușor peste emoțiile unui început de drum și a vă ajuta să vă integraţi mai repede în viața universitară, vă invităm la sesiunea de orientare a studenților anului 1 complementar – absolvenţi ai şcolii medii, care va avea loc pe data de 29 august, ora 1200 în corpul de studii nr. 1, sala 1-118  pe adresa  bd. Ştefan cel Mare 168, mun. Chişinău.

În această zi veţi fi întâmpinaţi de colegii mai mari, profesorii UTM, șefii de program, membrii asociațiilor studențești. Vă vom informa despre campusul universitar, burse, calendarul universitar, mobilități Erasmus+, asociații studențești, secții sportive și alte oportunități de care puteţi beneficia fiind studenţi la Universitatea Tehnică a Moldovei.

Dacă aţi depus cerere de cazare în cămin, vă așteptăm pe data de 28 august 2019, ora 900 în comisia de cazare cu buletinul de identitate și suma necesară pentru achitarea a 5 luni de cazare (1650 lei). Comisia de cazare activează în căminul nr. 9, str. Florilor 4b, mun. Chişinău.

Dacă sunteţi la studii cu taxă, urmează să achitaţi cel puțin 50% din taxa anuală de studii până la 30 august 2019. Achitarea se realizează la orice filială a BC „Moldova Agroindbank” S.A. cu avizul de plată anexat la scrisoarea trimisă prin „Poşta Moldovei” sau preluat din contabilitatea UTM.

Vă mulțumim că aţi ales Universitatea Tehnică a Moldovei.

Vă așteptăm cu drag.