În atenția studenților ai anului 1, secția zi

Dragă student al anului 1 !

Bine ai venit în comunitatea academică a Universității Tehnice a Moldovei,

 Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică, programul de studii:

  1. Informatica Aplicată
  2. Tehnologia informației
  3. Ingineria Software
  4. Securitatea Informației
  5. Automatică și Informatică
  6. Calculatoare și Rețele
  7. Microelectronică și Nanotehnologii
  8. Informatică Aplicată
  9. Ingineria Sistemelor Biomedicale
  10. Robotică și Mecatronică

Ești pe cale să descoperi ce înseamnă studenția, care fără îndoială va fi cea mai frumoasă perioadă a vieții tale, perioada în care te vei forma ca profesionist și în care vei pune bazele unei cariere de succes.

Pentru a trece mai ușor peste emoțiile unui început de drum și a te ajuta să te integrezi mai repede în viața universitară, te invităm la sesiunea de orientare a studenților anului 1 care va avea loc pe data de 30 august, ora 1000 la Centrul de Excelenţă în TIC Tekwill pe adresa strada Studenţilor 9/11, mun. Chişinău.

În această zi vei fi întâmpinat de colegii mai mari, profesorii UTM, șefii de program, membrii asociațiilor studențești. Te vom informa despre campusul universitar, burse, calendarul universitar, mobilități Erasmus+, asociații studențești, secții sportive și alte oportunități de care poți beneficia fiind student la Universitatea Tehnică a Moldovei.

Dacă ai depus cerere de cazare în cămin, te așteptăm pe data de 28 august 2019, ora 900  pe adresa str. Studenţilor, 9/7, corpul de studii nr. 3 Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică la comisia de cazare cu buletinul de identitate și suma necesară pentru achitarea a 5 luni de cazare (1650 lei).

Dacă ești la studii cu taxă, urmează să achiți cel puțin 50% din taxa anuală de studii până la 30 august 2019. Achitarea se realizează la orice filială a BC „Moldova Agroindbank” S.A. cu avizul de plată anexat.

 

Îți mulțumim ca ai ales Universitatea Tehnică a Moldovei.

Te așteptăm cu drag.