FCIM CELEBREAZĂ ABSOLVENȚII STUDIILOR DE MASTER PROMOȚIA 2022

Sâmbătă, 2 aprilie 2022, Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică a celebrat absolvenții studiilor de master-promoția 2022 în cadrul ședinței festive de înmânare a diplomelor la cele 5 programe de master:

 

În cadrul ceremoniei de celebrare decanul FCIM, conf. univ., dr. Dumitru CIORBĂ, a exprimat sincere felicitări absolvenților cu ocazie obținerii cu succes a titlului de Master în inginerie și a nominalizat cu mândrie absolvenții cu cea mai înaltă reușită la studii.

Cuvânt de felicitare au ținut și sefii de departamente: conf.univ., dr. Sudacevschi Viorica ( șef de departament DIIS), lect.univ. Cojocaru Svetlana (șef adjunct DISA) și lect.univ. Ababii Nicolai (locțiitor șef departament DMIB) care fiecare în parte dorindu-le discipolilor săi succese frumoase în cariera profesională și în viața personală, amintindu-le că sunt așteptați și în calitate de cadre didactice la educarea tinerilor generații de ingineri.

Înmânarea festivă a diplomelor de licență a constituit un prilej fericit și pentru masteranzi de a-și exprima considerația și gratitudinea pentru profesorii care i-au îndrumat.

 

Felicitări tuturor Absolvenților studiilor de Master Promoția-2022!

Ne mândrim cu fiecare din voi și vă dorim să vă realizați visurile,

să atingeți noi înălțimi și să purtați cu mândrie numele de UTMist!